5/17/2010

Fıkkırı Fıkkırı

Tivitıra posta koydum senin için. Ona dedim ki "Sana posta koyuyorum, bloguma ilgi ve şevkat göstermenin vakti geldi de geçiyor da vikvik..."

O zaman söyleyeyim, haftaya sınav haftam ve kusmak istiyorum. Yazın mayıştırıcı süper gücü ile artık ders ne bilmiyorum. Uyku nedir çok iyi bilirim ama. Uyku demişken hoşlandığım çocuğun kulağında benimkinden çok delik var. Neden bilmiyorum, bunu yediremedim . Gidip 2 delik daha açtırıcağım kulaklarıma. İçim rahat rahat dolaşırım ondan sonra. Ayrıca bugün arkadaşım saçların uzunken çok değişikmişsin dedi bende güldüm. Çünkü ona uzun saç yakıştırmıyorum. Ortada bir alaka yok. Sadece benim abartım ve başka şeyi düşünememem var. Hani bir de olayı kaptım artık. Beni kankitosu yapar bu, sevgilisi yapmaz. Ama kanka ayağı göt ayağı olacaksa varsın olsun...

Chii bozuldu. Klavyesinde ki bir kaç önemli tuşu unutmuş. O yüzden tamire gitmeli. Biri onu götürmeli. Kim götürmeli? Ben götürmem tek başıma orası belli.

Neyse müzik dinleyelim keyfimiz yerine gelsin...




Bir de hayatımda ilk ders çıkardığım hikayenin 3 küçük domuzcuk olduğunu hatırladım. Bu domuzlara olan insanüstü sevginin çok derinlerimde yattığının da bir kanıtı değil midir okurum?

3 yorum:

  1. " Uyku demişken hoşlandığım çocuğun kulağında benimkinden çok delik var. Neden bilmiyorum, bunu yediremedim . Gidip 2 delik daha açtırıcağım kulaklarıma. İçim rahat rahat dolaşırım ondan sonra. "

    çok güldüm buraya yaa, süpersin canım *-*

    ayrıca uzun saç yakıştıramadığın ben miyim o mu?

    YanıtlaSil
  2. O ya. Sünepeye dönüyor bence :P

    YanıtlaSil
  3. ha bi de şu kırmızı müzik çalarda çalan şarkı çok hoşmuş *-*

    YanıtlaSil